Ønsker du hjelp til å finne gode løsninger slik at stue- og kjøkkensonen blir mer velfungerende?

Kjøkken og stue er boligens samlingspunkt og skal fylle mange funksjoner. Her lager vi mat og spiser, det jobbes og gjøres lekser, og i tillegg skal vi slappe av, se på TV, lese, prate og mere til. Ved å innrede i ulike soner skaper man mer funksjonelle rom. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger slik at din stue og kjøkken blir mer velfungerende. Vi tar utgangspunkt i dagens løsning, lytter til dine behov og kommer med forslag til endringer.

Slik gjør vi det


  1. Du sender oss en video, ca 10 bilder fra ulike vinkler, samt mål og tegninger av rommene som skal fornyes. I tillegg ønsker vi ca 3-5 bilder av interiørløsninger som reflekterer den stemningen og stilen du ønsker.

  1. Vi kontakter deg for å gå gjennom mottatt materiale og diskutere hva som fungerer bra og hvilke endringer du ønsker. Sammen diskuterer vi oss frem til ulike muligheter.

  1. Vi sender deg forslag til moodboard for å bekrefte stil og stemning samt kontakter deg for innspill.

  1. Etter godkjent moodboard lager vi forslag til ny løsning for kjøkken og stue. Vi sender deg en PDF-presentasjon med forslagene på mail og går gjennom dette via telefon sammen med deg.

Dette får du


Tre stk. telefonsamtaler og en PDF-presentasjon som inneholder:

  • Moodboard for å bekrefte riktig stemning og stil
  • Møbleringsplan i 2D og 3D (forutsetter mål/tegninger)
  • Forslag til interiørløsning, møbler og interiørprodukter tilpasset dine ønsker
  • Innkjøpsliste over alle produktene og hvor disse kan kjøpes

Pris kr 7.600,- (Det er estimert 8 timer til dette arbeidet.)

Ønsker du ny fargepalett for rommene i tillegg, er samlet pris kr 9.500,-

Vi vil gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med løsningen. Skulle det være noe du ønsker å forandre på i ettertid, vil vi være behjelpelig med dette etter avtale.

Kontakt meg


Image

Grethe Knapstad
Interior Designer(+47) 913 21 385


Jeg hører gjerne fra deg

Eksempler på moodboards, fargeforslag og møbleringsplan

Moodboard laget til kunde som ønsket forslag til ny spisegruppe med Cross rundt spisebord fra Brubakken Home som utgangspunkt.

Familien har 4 barn under 9 år, så her måtte vi tenke en praktisk løsning og møbler som tåler mye bruk. De ønsket også en Line spisesofa som ble plassert litt unna selve spisebordet, trukket i tekstil fra Designers Guild. Det er alltid hyggelig å mikse noe nytt med gammelt og et skap får ny drakt i fargen Elegant fra Jotun Lady som matcher godt med veggfargen i Diskret også fra Jotun Lady.