Vi tilbyr "Walk & Talk" konsultasjon i din bolig

Har du oppussingsplaner og trenger noen å diskutere tanker og løsninger med, eller har du planer om å kjøpe nye møbler, men er usikker på hva som skal til for å oppnå et godt resultat? Vi kan komme til din bolig og være din sparringspartner. Objektive, profesjonelle øyne ser ofte muligheter og potensiale du ikke selv har tenkt på. «Walk & Talk» er en tjeneste der du tar oss med på en runde i din bolig, viser oss dagens løsninger og forklarer hva som ikke fungerer og hva du ønsker hjelp til.

Vi diskuterer dette sammen og kommer forslag til endringer. "Walk & Talk" kan utvides med flere interiørtjenester etter behov, som for eksempel:

  • Moodboards
  • Planløsning med møbleringsplan i 2D eller 3D
  • Fargeforslag
  • Interiørforslag med handleliste
  • Innkjøpshjelp

Slik gjør vi det


Du sender oss en video, ca 10 bilder samt mål og tegninger av rommene som skal fornyes. I tillegg ønsker vi ca 3-5 bilder av interiørløsninger som reflekterer den stemningen og stilen du ønsker. Vi bruker denne informasjonen til å forberede oss til det fysiske møtet hos deg, slik at du får mest mulig ut av veiledningen. Denne tjenesten kan leveres både online og i form av et fysisk møte. Når konsultasjonen foretas online i sin helhet er denne informasjonen veldig viktig for at vi skal gi deg et best mulig forslag til endring.

Dette får du


1,5 times sparring og anbefalinger basert på dine behov for fornyelse som kan benyttes videre.

Pris kr 3.500,-

Prisen inkuderer kjøring og forberedelser.

Kontakt meg


Image

Grethe Knapstad
Interior Designer(+47) 913 21 385


Jeg hører gjerne fra deg

Eksempler på moodboards/fargeforslag/møbleringsplan